sex frederikssund sex og samfund

6. feb Vi har netop haft en sag, hvor over unge er sigtede for at dele pornografisk materiale. Det er en sag, der understreger, at vi som samfund har et stort ansvar for at ruste børn og unge til at navigere i en digital hverdag. Det gælder også, når vi taler om kropsidealer, siger generalsekretær i Sex. Sexlinien for Unge er Danmarks ældste og største informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, seksualitet mm. Sex & Samfund mener, at sundhed omkring seksualitet, graviditet og fødsel er en menneskeret, uanset hvor i verden man bor, og uanset alder, køn, religion, etnicitet, seksualitet, ægteskabelig. Vi besvarer spørgsmål om sex, seksualitet, prævention, abort, graviditet, køn, krop, lyst, pubertet, den første gang og så videre. Du kan få rådgivning gennem telefon, chat eller brevkasse på nettet. Rådgiverne kan lytte, give information, give vejledning og rådgivning samt henvise dig videre, hvis du har bruge for yderligere.

Sex frederikssund sex og samfund -

Den årige formand for Konservativ Ungdom og nyvalgte medlem af Gentofte Kommunalbestyrelse Andreas Weidinger er rystet. Sexlinien for Unge er en uafhængig rådgivning og er derfor upåvirket af kommercielle og politiske interesser. Bliv frivillig Gør en forskel, når vi sammen sætter fokus på vores mærkesager.

Videos

Følsomme Steder

Sex frederikssund sex og samfund -

I Helsingør er de tidligt ude. Hun er projektleder på Kun med Kondom-kampagnen, hvor hun sidder med strategi, udvikling og drift. Anonym rådgivning Du er anonym, når du stiller spørgsmål til os. Mia er ansvarlig for vores program i Kenya.

0 thoughts on “Sex frederikssund sex og samfund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *