tantra fyn wellness tantra

Kontakt os Vores bookingtelefon er åben for tidsbestilling, workshoptilmelding og spørgsmål i hverdagene mellem på tlf nr (+45) Udenfor bookingtelefonens åbningstid bliver du stillet videre til de enkelte templer. Bemærk: Du kan IKKE sms'e til vores hovednummer. Du er også velkommen til at skrive til os. Forside · Filosofien bag · Tantrisk massage · Kranio Sakral Terapi · Behandling og priser · Artikler · Book tid. Vælg en side. Forside · Filosofien bag · Tantrisk massage · Kranio Sakral Terapi · Behandling og priser · Artikler · Book tid. Videoafspiller. Brug op/ned piletasterne for at skrue op eller ned for. Køb og salg af Tantra i Skønhed og velvære på DBA.

Tantra fyn wellness tantra -

Energien sex i kolding massage sydsjælland ligesom op fra lænden, og rygsøjlen og helt op til hovedet og ud gennem kraniet. Læg dig til rette, slip bekymringerne fri og få fornyet overskud og energi! Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal. Denne helt specielle taoistike psykosomatikske massage, er en særlig og velgørende massage, som går ind og arbejder med ens dybder og blokader i organerne, som har en indvirkning på hele menneskets mentale og helbredsmæssige tilstand. tantra fyn wellness tantra

Tantra fyn wellness tantra -

Det hjælper også sindet slip på angst og traumer. Prostata massage tilbydes hvis det ønskes. Jeg holder til i Svendborg og Odense hvis det er på Fyn du søger. De sten jeg benytter til cold stone, er marmorsten fra Indien. Det er desværre ikke tilladt at parkere massage slagelse damer vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal.

0 thoughts on “Tantra fyn wellness tantra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *