swingerklub tucan sex klub kbh

vi er nogle gamle drenge som mødes et par gange om året til en god udemiddag inde i byen, (københavn).Sidst vi var sammen, talte vi om at komme på swingerklub. En af gutterne kendte et sted, hvor han havde været før. Den lå i Godsbanegade 20 og hed klub Vi blev enige om at prøve at tage der ned. Det viste sig, at. Swingerklubben Tucan og SM-klubben Paardies. Et øjeblik november kl. på P1. Et øjeblik 1. 11 Nogen tænder på at få smæk. Andre på at give smæk. Nogen tænder på, at have sex med flere. Andre på at dyrke sex foran fremmede. Men fælles for dem vi skal møde i Et Øjeblik er, at de ikke er bange for . Ja som overskriften siger, så har jeg haft tanken længe om at besøge en swingerklub. Hvis og når jeg XXdark i Kbh. er raybanit.eu mere sexklub end swinger men der er gang i den:). Synes godt Cityswingers er udemærket på Amager, men den som virkelig er den bedste, er Tucan, som ligger i Kolding.

Swingerklub tucan sex klub kbh -

Tak for en super dejlig julefrokost i lørdags. Det charmerende personale formår på fantastisk vis at lægge en dæmper på den nervøsitet der helt naturligt følger med ved at dukke op alene sådan et sted for første gang Mange tak til det fantastiske par fra Tønder for en uforglemmelig oplevelse i skummet, håber vi mødes igen.

Swingerklub tucan sex klub kbh -

Den 5 maj afholdes der Kinky bånd aften hos Swingland og Vis hvad du søger hos Swingergaarden. Og skal man være medlem? Hej med jer, det lyder til i er meget usikre på, hvad det betyder at komme i klub, swingerguiden. Du ved hvem du er! Tak for en hyggelig aften i landets bedste klub og Xxxtra tak til dig der hjalp med at få 3 timer til at gå i tantratemplet! Det var en dejlig oplevelse! Fetish er mere end lak og læder:

0 thoughts on “Swingerklub tucan sex klub kbh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *